Dieker Personal Table Tennis in de media

Gepubliceerd op 9 december 2015 22:14

Sinds januari 2015 verzorgt sportvrouw van het jaar 2014-2015 Suzanne Dieker uit Arnhem de seniorentrainingen bij TIAN. Voorzitter Cees-jan Mas is erg enthousiast over de samenwerking met Suzanne Dieker. Lees meer.

Arnhem, 9 december 2015

 

Tafeltennisvereniging TIAN Arnhem breidt uit met haar jeugd

 

Tafeltennisvereniging TIAN Arnhem gaat de komende tijd de focus leggen op haar jeugd. Naast de seniorentraining op dinsdag zullen er vanaf 8 december 2015 iedere week twee tafeltennistrainingen verzorgd worden door professional Suzanne Dieker en TIAN-speler Chris Mulders. De trainingen zullen plaatsvinden op dinsdag van 19:00 tot 20:00 uur en op donderdag van 18.30 tot 19.30. Kinderen met de leeftijd van 6 t/m 18 jaar kunnen deelnemen aan de trainingen. Aanmelden kan via chris_mulders@live.nl.

 

Tafeltennisvereniging TIAN

Tafeltennisvereniging TIAN begint met een geheel vernieuwde opzet met de jeugd. Eerder dit jaar heeft TIAN de seniorentraining aangepast en daardoor zijn er twee enthousiaste groepen ontstaan. Voorzitter Cees-jan Mas legt uit wat het doel is van het vernieuwde opzet “Wij willen graag meer tijd geven aan de jeugd om te kunnen spelen en training te krijgen. Onze aandacht gaat uit naar kinderen die het leuk vinden om te tafeltennissen maar ook in competitief verband willen groeien in hun spel.”  

 

Trainingen onder leiding van topsportster Suzanne Dieker en TIAN-speler Chris Mulders

Sinds januari 2015 verzorgt sportvrouw van het jaar 2014-2015 Suzanne Dieker uit Arnhem de seniorentrainingen bij TIAN. Suzanne Dieker, onder contract bij TTC Rödinghausen in de Bundesliga, begon eerder dit jaar met haar eigen onderneming ‘Dieker Personal Table Tennis’. Wegens succes breidt Dieker haar trainingen uit, dit in combinatie met haar topsportprogramma. Voorzitter Cees-jan Mas is erg enthousiast over de samenwerking met Suzanne Dieker “Suzanne heeft in een jaar tijd het niveau van onze senioren een flinke oppepper gegeven. Suzanne geeft motiverende en uitdagende trainingen die blijven hangen bij de spelers van TIAN. Daarnaast past zij goed als ‘Arnhemse tafeltenniskanjer’ bij onze leden.” Tezamen met 2e teamspeler Chris Mulders vormen zij een ambitieuze groep. Chris Mulders is in het dagelijkse leven docent natuurkunde aan het Marnix College.


«   »