Suzanne Dieker wordt hoofdtrainster bij TTV Kracht & Vriendschap in Renkum.

Gepubliceerd op 22 augustus 2016 15:31

De ballen zijn weer schoongemaakt en de nieuwe tafels geleverd voor het nieuwe seizoen van Tafeltennisvereniging Kracht en vriendschap. Vanaf dit seizoen zal de training geleid worden door Suzanne Dieker. Lees meer.

TTV Kracht en vriendschap begint aan het najaars seizoen

De ballen zijn weer schoongemaakt en de nieuwe tafels geleverd voor het nieuwe seizoen van Tafeltennisvereniging Kracht en vriendschap. Op Maandag 29 augustus begint het nieuwe seizoen op de Groeneweg te Renkum.

Vanaf 18:45 uur krijgen de junioren training. Om 19:45 uur zullen de senioren de training weer oppakken. de senioren bereiden zich voor op een nieuw competitieseizoen. ...
De ballen zijn weer schoongemaakt en de nieuwe tafels geleverd voor het nieuwe seizoen van Tafeltennisvereniging Kracht en vriendschap. Op Maandag 29 augustus begint het nieuwe seizoen op de Groeneweg te Renkum. Vanaf dit seizoen zal de training geleid worden door Suzanne Dieker. Zij is voormalig Nederlands kampioen bij de jeugd. Daarnaast heeft ze veel internationale toernooi-ervaring. Zo heeft ze mee gedaan aan meerdere EK’s en WK’s. Met haar kwaliteiten zal ze TTV Kracht en vriendschap zeker verder kunnen helpen.

Ook interesse om te komen tafeltennissen? Kom dan op Maandagavond naar de Groeneweg 30 te Renkum. Je kan dan een kijkje komen nemen en eventueel in overleg mee trainen.

Kracht & Vriendschap


«   »