Hoe is uw ervaring met Dieker Personal Table Tennis? Deel het met ons!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Remko
een jaar geleden

Suzanne geeft op een leuke manier training en laat ook zien dat tafeltennis meer is dan alleen het balletje terugslaan.
Ze is serieus en fanatiek en spoort je aan om dat ook te zijn/worden.
Ook geeft ze je zo nodig persoonlijke en individuele aandacht.

En dan is daar nu ook deze fantastische website. Goed bezig en ga zo door!

Reageer
Seyit Ali Oguz
2 jaar geleden

Hallo Suzanne, van harte gefeliciteerd met je nieuwe website. Ziet er goed uit. Super. Ik wens je veel succes met je karriere. Je bent een topvrouw!
Hartelijke groet.

Reageer
Noel
2 jaar geleden

Goede trainster, leert niet alleen hoe je technische beter kan worden maar helpt je ook mentaal beter te worden! De trainingen wie ze geeft zijn leuk maar ook erg leerzaam!

Reageer
Niek
2 jaar geleden

Goede en betrokken trainster, ze leert me met andere techniek tafeltennisen en die techniek vind ik fijn spelen! Het zijn leuke maar ook leerzame trainingen!

Reageer
Harry de Wit
2 jaar geleden

Sinds Suzanne bij ons de trainingen verzorgd, heeft onze vereniging echt een 'boost' gekregen. Qua niveau, qua plezier. Helemaal top.

Reageer
Randolph
2 jaar geleden

Top webseite sehr Übersichtlich und ausführlich, zum Trainingsprogramm und Trainingseinheiten macht Suzanne es sehr Professionell und engagiert so wie man es von Top Sportlern erwarten sollte, weiterhin viel Spass und Glück im Sport.Randy

Reageer
Veerle
2 jaar geleden

Ze motiveert alle spelers heel goed. Ze gebruikt (voor mij) nieuwe technieken en ik merk dat ik vooruit ga. Ze is betrokken bij alle spelers en toont oprechte interesse. Toptrainster! En ook een mooie website!

Reageer
walter
2 jaar geleden

Suzanne is een prima trainer. Ik merk dat door de oefeningen die ze geeft mijn spel nivo echt vooruit gaat. Door de trainingen krijg ik andere mogelijkheden in mijn spel.

Reageer
Pim Janssens
2 jaar geleden

Suzanne is een uitstekende, betrokken trainer. Door middel van haar kundigheid en persoonlijkheid leert ze ons keer op keer weer tafeltennisdingen bij, en weet ze ons te inspireren. Dan moet je weten dat ik al meer dan 40 jaar tafeltennis speel. Heel goed!
Sterk aan haar vind ik dat ze ieder van haar 'pupillen' (zoals ik) persoonlijk kent en benadert. Echte belangstelling toont.
Top!

Reageer
Daphne
2 jaar geleden

Hele mooie duidelijke website! Ga zo door 😊

Reageer