Wat is Dieker Personal Table Tennis

 

Bij Dieker Personal Table Tennis kunt op een professionele wijze uw tafeltennisslagen laten verbeteren door toptafeltennisster Suzanne Dieker. Zo wordt er intensief gewerkt aan uw tafeltennis skills maar ook het uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld. Dieker Personal Table Tennis biedt voor iedereen, ongeacht niveau en leeftijd, een passende training. De training bevat alle elementen om uzelf beter te ontwikkelen als tafeltennisser. Dit kan zowel individueel als voor een groep zijn. Bijvoorbeeld in clubverband. De trainingen worden verzorgd op locatie bij uw vereniging of een tafeltennisvereniging in de buurt.

 

Naast het verbeteren van de techniek en tactiek, kunnen ook de fysieke- en mentale aspecten verbeterd worden. Suzanne Dieker weet als geen ander welke mentaliteit en fysieke gesteldheid nodig is om de beste resultaten te leveren. Dit in erg leuke trainingsvormen.

 

Hulp nodig bij het werven van leden of het verhogen van de naamsbekendheid van uw vereniging? Dan bent u bij Dieker Personal Table Tennis op het juiste adres. Suzanne Dieker helpt u bij het vergroten van uw tafeltennisvereniging. Zij is een sportmarketeer en weet als geen ander hoe het is om leuke evenementen te organiseren om meer leden te werven en er een leuke dag van te maken.

 

Laat u inspireren en vraag de brochure aan via het contactformulier!